BEBI DOL PROMENILA PRAVO IME I PREZIME: Svi je znaju kao Draganu Šarić, a OVO je istina!

Autor:

Zabava

28.08.2023

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravo ime Bebi Dol je sve šokiralo, retko ko ga zna!

BEBI DOL PROMENILA PRAVO IME I PREZIME: Svi je znaju kao Draganu Šarić, a OVO je istina!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Bebi Dol

Naša proslavljena pevačica i estradna umetnica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, pre pet godina promenila je ime i prezime.

Kako je tada navela, želela je da započni novi život, pa je iz tog razloga odlučila i da se drugačije zove, pa je novo ime Bebi Dol je Dana Todorović.

Foto: printscreen/RTS

Bebi Dol

 

Jednostavno odlučila sam da se više ne zovem Dragana Šarić jer mi je to dosadilo, ali i zbog toga što želim da započnem novi život. Promenila sam ime u Dana Todorović. Moram da objasnim zbog čega. Dana je moje crkveno ime, a Todorović sam uzela od supruga. Mnogo mi se sviđa kako mi stoji i volela bih da me ljudi ubuduće zovu tako – rekla je tada Bebi koja je jednom prilikom otkrila i kako je dobila svoje sada prepoznatljivo umetničko ime.

 

- Jedne noći kada je trebalo osmisliti omot za taj moj singl, došlo je to Bebi ime i Dol prezime. Mislila sam da tako mogu da sačuvam privatost. Ime je smislio, evo reći ću iako možda on ne bi voleo da se pominje u tom kontekstu, Srđan Šaper. Kao što sam ja smislila puno stvari za njega, tako je i on rešio ovaj problem. On je bio „kum“ – otkrila je tada pevačica.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading