"MAJKA JE VIKALA I PREKINULA MI JE SLUŠALICU" Ilda Šaulić progovorila PRVI PUT o detaljima Šabanove TRAGEDIJE, otvorila bolne uspomene!

Autor:

Zabava

24.08.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilda Šaulić otvorila dušu o pokojnom Šabanu Šauliću i otkrila detalje koji teraju suze na oči!

"MAJKA JE VIKALA I PREKINULA MI JE SLUŠALICU" Ilda Šaulić progovorila PRVI PUT o detaljima Šabanove TRAGEDIJE, otvorila bolne uspomene!

Foto: ST/V.Lukić, YouTube/Printscreen

Ilda Šaulić i Šaban Šaulić

Pevačica Ilda Šaulić neretko govori o velikoj porodičnoj tragediji, o smrti njenog oca i kralja narodne muzike, Šabanu Šauliću. Međutim, jednom prilikom otvorila je dušu i ispričala kako je uopšte saznala za Šabanovu tragediju. 

Foto: ST/V. LUKIĆ, M.RODIĆ

Ilda Šaulić i Šaban Šaulić

Kako je ispričala, Goca Šaulić, Šabanova udovica nije ni znala gde joj se suprug nalazi, nakon teškog udesa. Ilda govori da joj je kućna pomoćnica samo prekinula slušalicu u trenutku kada je Goca vikala preko druge telefonske linije, pokušavajući da sazna gde joj se suprug nalazi:

Foto: Republika/O.Bogdanović

Ilda Šaulić

 

- Ja sam u tom trenutku zvala mamu, da pitam, nešto smo trebali da se vidimo, čula sam da viče: ,,Gde je Šaban, kako ne znate gde je?" i pitam ženu šta se dešava, rekli su da ne znaju gde je, nije stigaona avion, prekida mi vezu. Pomislila sam da se nešto nije desilo u diskoteci, frka, tuča, ljudi pod dejstvom alkohola, pa se svašta desi, nije mi bilo ni na kraj pameti da se desilo to što se desilo. Mama me je zvala posle 10 minuta i rekla da su mali udes, da ne znaju gde je on, svi su bili raspoređeni u tri različite bolnice. Ona je došla do informacija, posle kada smo se čule telefonom, samo je ćutala i nisam imala snage da pitam. Sve se kao nadaš da to nije tako, ali onda shvatiš da je on obišao planetu uzduž i popreko i tako ostaneš na nekom putu - ispričala je Ilda za K1. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading