OMILJENI GRAD JOJ JE CRNA GORA! Kakav blam naše pevačice, fanovi je napali da nema OPŠTE OBRAZOVANJE!

Autor:

Zabava

20.08.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O blamu naše popularne pevačice bruji region!

OMILJENI GRAD JOJ JE CRNA GORA! Kakav blam naše pevačice, fanovi je napali da nema OPŠTE OBRAZOVANJE!

Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Zera, popularna mlada pevačica, čije je pravo ime Marina Pezerović, šokirala je svoje fanove kad je pokazala da nema opšte obrazovanje. Ona je odrstala u Austriji i provela je mnogo godina van granica Srbije, ali je karijeru započela na Balkanu.

Zbog ovoga se nedavno našla na meti kritika zbog odgovara na društvenoj mreži Instagram. Naime, jedan fan ju je putem storija na ovoj mreži uitao koji joj je omiljeni grad, a ona je šokirala sve.

- Crna Gora - odgovorila je Zera.

Republika

Foto: Instagram.com

 

"E, pa stvarno Zera", "Osnovno obrazovanje nemaš", "Ovo boli", "Nisam znala da je Crna Gora grad", "Ma ona se šali", bili su samo neki od komentara na njen račun.

Zera je došla u žižu interesovanja javnosti i zbog sukoba sa koleginicom Anđelom Ignjatović Breskvicom, ali kako je nedavno otkrila za naš portal, njih dve su se pomirile.

- Mi smo koleginice, bila je tu kao neka drama, pomirile smo se - rekla je Zera, pa progovorila o svom ljubavnom statusu.

Republika

Foto: ST/N.PANČIĆ/Radio S

Zera i Breksvica

- Imam dečka, jako je ponosan na mene, podržava me, daje mi dobre savete, zahvalna sam mu jako na tome. Nije ljubomoran dečko, stariji je od mene.

Takođe, pre određenog vremena pojavila se i priča da je svog dečka prevarila sa bivšim zadrugarom Franom Pujasom, a da li je to istina, još uvek se nije saznalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading