PUŠTEN S LANCA! Saša Joksimović mesec dana nakon LAŽNOG RAZVODA ponovo ŠOKIRA!

Autor:

Zabava

18.08.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac ponovo iznenadio pratioce na društvenoj mreži Instagram!

PUŠTEN S LANCA! Saša Joksimović mesec dana nakon LAŽNOG RAZVODA ponovo ŠOKIRA!

Foto: printscreen/instagram

Glumac Saša Joksimović je pre mesec dana šokirao javnost svojim objavama na društvenoj mreži Instagram. Prvo je objavio javno da se razvodi od supruge Nevene nakon 22 godine, da bi potom povukao izjavu.

Potom je pojasnio zbog čega je ovo uradio, a zatim se iznervirao što je javnost bila razočarana u njega.

Republika

Foto: Instagram.com

Saša Joksimović

- Desilo se to da se napravila priča o razvodu preko “Instagrama”. Malo je glupo na taj način okončati život koji je trajao 22 godine. Kad se posvađamo ili sporečkamo, imamo internu šalu da kažemo: "Izvini se, inače sad stavljam na stori". Moj telefon se razbio i ta objava je "visila" dva sata bez preke potrebe. Još više se iznervirala. Mislim da joj je preseo odmor.  Da je bila ovde, verovatno se ne bi ni desilo. Mi smo kulturan par da se na taj način "spuštamo". Zapravo, ja sam joj spremao jedno veliko iznenađenje i, nažalost, baš je iznenadio, nečim što se promenilo za 180 stepeni. Izvini, ljubo. Tako se zovemo. A "bu" je skraćenica od "bubavi" već 22 godine. Preraslo je u "bu" i "ljubo" - priznao je on za magazin "Stori", a zatim se obratio na društvenoj mreži Instagram.

- Jao, Bože, što mi krivo što sam uznemirio javnost svojim glupim izgovorom. Ali j*bga. tako je. Jesam li vas razočarao? Mislili ste da jesam. Pa me mrzite. Neko je pomenuo da čitam komentare. Čitam, možete slobodno da mi popu... A i ovi naslovi, obrnuo priču, šok, jedno govori, drugo. Pojma nemate. Ako se budem razvodio, sigurno neću preko Instagrama. Sve vas voli Oli, uživajte u danu. J*biga - poručio je Saša.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Izgleda da je Saša ponovo odlučio da uzburka javnost. Sinoć je objavio jedan stori koji je zaintrigirao sve.

- Ništa nije opasnije od muškarca koji je svoje rane izlečio sam. Reče mi neki tip. Hardkor nikad ne umire - napisao je Saša u jednoj objavi, a potom danas dodao:

- Pušten s lanca. Dobro divno jutro - dodao je Joksimović.

Glumac još uvek nije objasnio o čem,u je reč i da li je ponovo došlo do situacije sa njegovom suprugom.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading