ĐANIJU I NJEGOVIM SINOVIMA PRETE SMRĆU: Slađi pozlilo zbog jezivih poruka!

Autor:

Zabava

18.08.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog jezivih poruka porodica Trajković ne može da spava!

ĐANIJU I NJEGOVIM SINOVIMA PRETE SMRĆU: Slađi pozlilo zbog jezivih poruka!

Foto: Instagram.com

Radiša Đani i Slađa Trajković

Slađa Trajković ne može da veruje kakve pretnje njen suprug Đani sada doživljava, a tolike godine uveseljava ljude i peva na svim kontinentima.

- Kada je videla da joj, na rođendan sina Marka šalju poruke i psuju Đanija i drugog sina, njoj nije bilo dobro. Da ste samo videli te poruke i pretnje, okomili su se i na Đanijevu karijeru, govore kako će mu biti zabranjeno da uđe u Sarajevo - govori njihov prijatelj za Svet.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Radiša Trajković Đani

 

- Đaniju je bukvalno pozlilo, on čovek ima ogromnu publiku, obožavaju ga ljudi u Bosni, još treba neko da ga napadne. Ma, Slađi je pozlilo, a Đaniju skočio šećer. Ionako je nedavno bio u bolnici zbog dijabetesa, sada ne može da se smiri i spusti šećer - objasnio je prijatelj Trajkovića.

Republika

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Radiša Trajković Đani i Slađa

Da podsetimo, folker Radiša Trajković Đani nedavno je završio u bolnici, nakon što mu je pozlilo na nastupu, a zbog lošeg zdravstvenog stanja je hospitalozovan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading