OGLASILA SE PEVAČICA KOJU JE TRENIRAO MONSTRUM: Progovorila o stravičnom zločinu u rodnom Gradačcu!

Autor:

Zabava

16.08.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok fotke isplivale u javnost, pevačica odlučila da progovori!

OGLASILA SE PEVAČICA KOJU JE TRENIRAO MONSTRUM: Progovorila o stravičnom zločinu u rodnom Gradačcu!

Foto: Facebook, instagram printscreen

Na društvenoj mreži Tviter pojavila se fotografija pevačice Melihe Imširović, koja se takmičila u takmičenju "Zvezde Granda", i Nermina Sulejmanovića, monstruma iz Gradačca. Na slici se moglo videti kako joj on pomaže tokom treninga u teretani u kojoj je radio. Meliha je fotografiju obrisala, ali ju je neko sačuvao i objavio.

Mlada pevačica se oglasila i progovorila o monstrumu. Kako kaže, sa njim je stupila u kontakt zbog treninga, a i sama se šokirala kad je čula šta se dogodilo.

 

 

- On je po zanimanju bio fitnes trener u gradu. To je bilo davno, pre dve godine i više. Zaista ne bih da komentarišem.... Žao mi je situacije - rekla je pevačica.

Meliha je istakla i da ga je poznavala samo površnu, kao i da dugo nije bila u kontaktu sa njim.

- Samo kroz treninge sam ga poznavala. Prijatno i hvala - poručila je Meliha za "Telegraf.rs".

Republika

Foto: instagram printscreen

Meliha Imširović

Meliha se prošle godine našla u centru skandala, kad se na društvenoj mreži TikTok pojavio skandalozni snimak, kada je suprug "Zvezde Granda" Dade Mešaljić uhvaćen u prisnom odnosu sa njenom koleginicom Melihom, dok je Dada bila u poodmakloj trudnoći. Dada se tada oglasila i objasnila ozbiljnost situacije.

- Dragi prijatelji i svi oni koje zanima, ovom prilikom želim saopštiti da sam ja žena u poodmakloj trudnoći, te da sve informacije koje dolaze do mene loše utiču na bebu i mene, te vas molim za razumevanje i strpljenje. Povodom novonastale situacije ne bih davala nikakav komentar osim da je sve kristalno jasno kakvo je stanje trenutno, a i u budućnosti. Voli vas vaša Dada - napisala je pevačica u svojoj objavi tada.

Melihi je tokom takmičenja mentorka bila Marija Šerifović.

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Šerifović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Didije

16.08.2023 23:53

Sta se bojite govna sve u zatvor na doživotnu i te njegove kurve iz policije