Ogromno interesovanje za Jašarov koncert na Tašu: Proširen sektor barskih stolova za spektakl folk legende

Autor:

Zabava

16.08.2023

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jašar Ahmedovski ispuniće želju publike dugu više od četiri decenije i 9. septembra održaće koncert za pamćenje na beogradskom stadionu Tašmajdan, a interesovanje publike za ovaj spektakl je toliko da su VIP sektor i deo sa barskim stolovima bili rasprodani mesecima pre samog događaja.

Ogromno interesovanje za Jašarov koncert na Tašu: Proširen sektor barskih stolova za spektakl folk legende

Foto: Ivana Stevanović

Jašar Ahmedovski

U želji da izađe u susret velikom interesovanju, legendarni pevač Jašar Ahmedovski proširio je sektor sa barskim stolovima tako da je od danas pušten u opticaj dodatni ograničeni broj mesta.

Foto: Ivana Stevanović

Jašar Ahmedovski

 

Legendarni pevač nedavno je obelodanio da je odabrao da ga na spektaklu prati orkestar pod upravom Endžija Mavrića sastavljen od vrsnih umetnika, a uz njihovu pratnju Jašar će izvesti hitove poput „Jednoj ženi za sećanje“, „Svako svome mora da se vraća“, „Isplači se, biće ti lakše“, „Moj bagreme beli“, „Kad sveća dogori“, „Još te volim“, „Ceo grad je plakao za nama“, „Otkud tebe da se setim“, „Ti pripadaš samo meni“, „Venčajte me sa njenom lepotom“ I mnoge druge. 

Foto: Ivana Stevanović

Jašar Ahmedovski

 

Ulaznice za Jašarov koncert na Tašmajdanu dostupne su putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat), na blagajnama Štark Arene i Doma Omladine i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading