ŠOKANTNI KADROVI! Ovo su DVOJNICE Tee Tairović i Aleksandre Prijović, naježićete se kada budete videli SLIČNOST! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.08.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović i Tea Tairović dobile dvojnice!

ŠOKANTNI KADROVI! Ovo su DVOJNICE Tee Tairović i Aleksandre Prijović, naježićete se kada budete videli SLIČNOST! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTV Pink, M.M./ATAImages

Pevačica Tea Tairović ne krije da je inspiraciju za mnoge pesme pronašla u bugarskoj muzici. Pevačica je, između ostalog, snimila i duet sa bugarskom pevačicom Galenom koja se pojavila kao specijalna gošća na njenom koncertu na Tašmajdanu.

Foto: ST/Dragan Kadić

Tea Tairović

 

Sada se na Tiktoku pojavio snimak naše dve poznate pevačice. Naime, izgleda da Tea Tairović, ali i njena koleginica Aleksandra Prijović imaju dvojnice u Bugarskoj.

Ono što je mnogima bilo interesantno, pored izgleda koji jako podseća na naše dve pevačice Emanuelem Kiare i Vaye, one su imale i sličan glas.

 

@zacudjen2

ai getting out of hand ♬ original sound - zacudjen

 

- "Ajde što liče nego što su i glasovi isti", "ali i glasovi identični", bili su samo neki od komentara i upravo je to ono što je ljudima bilo čudno.

Podsetimo, Tea i Prija su nedavno bile na nastupu Sanje Vučić gde su se popele na binu i zajedno otpevale njihove hitove sa novih albuma. Pevale su tako što je Aleksandra zapevala Tein, Sanja Aleksandrin i tako u krug, čime su pokazale veliku kolegijalnost i poštovanje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading