TRI DANA NAKON MARIJANINOG NESTANKA, NJEN SUPRUG KRENUO DA TRAŽI NOVU DEVOJKU: Maja Kovačević bacila sumnju na sopstvenog zeta!

Autor:

Zabava

14.08.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Kovačević otkrila je nove šok detalje o nestaloj sestri, kao i njenom suprugu!

TRI DANA NAKON MARIJANINOG NESTANKA, NJEN SUPRUG KRENUO DA TRAŽI NOVU DEVOJKU: Maja Kovačević bacila sumnju na sopstvenog zeta!

Foto: Printskrin/RTV PINK, Printskrin/Youtube.com

Bivša zadrugarka, Maja Kovačević, nedavno je u emisiji "Narod pita" iznela šokatna saznanja o nestaloj sestri Marijani Seifert. Kako je navela, njena sestra je ubijena, a neko je zataškao slučaj. Maja se zahvalila redakciji Srspkog Telegrafa i Republike zbog ispovesti koju smo uradili sa njom.

Međutim, to nije sve... Bivšoj zadrugarki su zbog istrage stizale anonimne pretnje smrću, a sada je u javnost iznela nove detalje, koje su je navele da posumnja i na zeta, odnosno supruga nestale sestre:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Printscreen

Maja Kovačević i Marijana Seifert

 

- Imam nove informacije. Nadam se da ću biti lepo saslušana u policiji, našla sam odličnog advokata, verujte mi daću do zadnjeg eura da saznam istinu. Spremna sam na sve, mnogo me ljudi upozorava da može meni nešto da se dogodi, ali ako se desi bilo šta onda vam je sve jasno. Imam moćnike koji mi žele pomoći, nadam se da će se ljudima podići svest oko svega toga. Ne verujem da je više na Sijemenu, mnogo je prošlo vremena. Mogu da se sklone i nameste patike, jakna, ali ne i ljudske kosti. Jedna je dovoljna da se sve sazna, mislim da je sve ovo bila zabluda za nas. Ako budem išla da je tražim, molim sve ljude da pomognu meni i mojoj porodici da je nađemo... - govorila je Maja.

Republika

Foto: YouTube/Zadruga Official

Maja Kovačević i Marijana Seifert

 

- Ne želim da budem bahata i bezobrazna, ali da li je normalno da neko ko menja tri puta iskaz ne bude jedan od osumnjičenih? Ne znam da li je u meni problem... Još jedna stvar koju sam saznala, gospodin Karlo, njen suprug, tri dana nakon zvaničnog saopštenja da je Marijana nestala, otvorio je Tinder i tražio devojke na njemu. Takođe, imao je dadilju koja je čuvala decu, kasnije se hvalila kako nas sve zna, a to nije istina. Ona se hvalila i da je on nju muvao, odvratno... - rekla je sestra nestale Marijane za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading