SESTRI NESTALE MARIJANE PRETE SMRĆU: Maji Kovačević traže da hitno prekine istragu!

Autor:

Zabava

10.08.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Kovačević obelodanila je stravične pretnje, koje dobija zbog pitanja o nestaloj sestri!

SESTRI NESTALE MARIJANE PRETE SMRĆU: Maji Kovačević traže da hitno prekine istragu!

Foto: YouTube/Zadruga Official

Bivša zadrugarka Maja Kovačević sinoć je u emisiji "Narod pita" iznela šokatna saznanja o nestaloj sestri Marijani Seifert. Kako je navela, njena sestra je ubijena, a neko je zataškao slučaj. Maja se zahvalila redakciji Srspkog Telegrafa i Republike zbog ispovesti koju smo uradili sa njom.

- Moja sestra se nije ubila, nije se ubila. Nalazi se na stazi 9, dvojica su je odvukla niz padinu, 30 minuta... Moram prvo da se smirim, nakon rođendana na kojem je bila, imala je svađu sa dečkom, kojeg je udarila i otišla, on je krenuo za njom, udario je nekim alatom u glavu, zvao je čoveka romske nacionalnosti, njih troje su se zaputili ka Sljemenu. Na Sljemenu su je dovršili, ubili su je, kada su je vukli niz padinu. Dokumenti su namešteni, čovek koji je plaćen da je ubije je ostavio njene dokumente na mostu, da bi izgledalo kao da se ubila. Izvinjavam se gostima, ne želim da učestvujem u tome. Molim ljude za pomoć, da se moja sestra nađe, da je moja porodica sahrani, jer se nije ubila, već je ubijena - rekla je potresena bivša zadrugarka.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Printscreen

 

Već danas, Maja je objavila putem Instagram profila da dobija pretnje kako će nestati, baš kao i svoja sestra, ukoliko nastavi da istražuje. Bivšu zadrugarku to nije zaustavilo, pa je poručila da ne odustaje od istine:

- Dobijam prieteće poruke sada sa lažnih profila da, ako nastavim da ću i ja nestati, pa obrišu sve. Dobri ljudi, organizujmo potragu na Sljemenu zajedno - glasilo je u njenoj objavi na Instagramu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading