UŽAS U BEOGRADU! PAS UGRIZAO DETE (6) ZA GLAVU: Majka molila za pomoć, devojčica policijskim vozilom HITNO prebačena u Tiršovu!

Autor:

Vesti

14.08.2023

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka je prišla patroli saobraćajne policije na Čukarici koja je kontrolisala učesnike u saobraćaju i obratila se za pomoć.

UŽAS U BEOGRADU! PAS UGRIZAO DETE (6) ZA GLAVU: Majka molila za pomoć, devojčica policijskim vozilom HITNO prebačena u Tiršovu!

Foto: Republika.rs, Pixabay.com

Napad psa

Beograđanka K.K. prijavila je danas policiji da je njeno dete, šestogodišnju devojčicu, napao i ugrizao pas za glavu!

Kako se nezvanično saznaje, usplahirena žena je prišla patroli saobraćajne policije na Čukarici koja je kontrolisala učesnike u saobraćaju i obratila im se za pomoć.

- Žena je rekla da joj je dete (6) napao i ugrizao pas u predelu glave. Zbog hitnosti slučaja i zdravstvene ugroženosti devojčice, patrola je službenim vozilom prevezla dete i majku do klinike u Tiršovoj - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Od početka meseca ovo je drugi napad. Devojčicu (12) 3. avgusta izujedao je pas u naselju Kijevo u Rakovici.

- Nakon poziva, naša ekipa je izašla na lice mesta i intervenisala. Devojčica je zadobila ujede u predelu nogu. Prevezena je na Institut za majku i dete - potvrđeno je tada za medije iz Hitne pomoći.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading