FUTA I KARLEUŠA NASTAVLAJU ESTRADNI RAT: Otkriveno zašto se OVA pesma nije našla na novom albumu!

Autor:

Zabava

13.08.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša ostala bez pesme ,,Runde", a sada otkriveno i zbog čega.

FUTA I KARLEUŠA NASTAVLAJU ESTRADNI RAT: Otkriveno zašto se OVA pesma nije našla na novom albumu!

Foto: Youtube.com printscreen

Pevačica Jelena Karleuša objavila je prvu pesmu sa 11. albuma ,,Alfa" pod nazivom ,,Karlibič", a na Jutjub platofrmi već imala veliki odziv kod publike. 

Međutim, nakon što je Karleuša objavila spisak pesama na Instagram profilu, mnogi su se pobunili, te se na društvenoj mreži pokrenula lavina komentara, zbog čega pesma ,,Runde" nije na spisku. 

 

Tim povodom se oglasio PR tim pevačice, te je Zoran Birtašević na Tviter profilu prozvao Futu, supruga pokojne Marine Tucaković, koji je prethodnih nedelja u žiži estradnog rata sa Karleušom. 

Iako nije želeo da mnogo otkriva, Birtašević je samo napisao kratak komentar kada je u pitanju pesma ,,Runde", te su mnogi pomislili da je u pitanju samo autorsko pravo.

Mnogo pitanja na temu pesme "Runde", to se zahvalite Futi - napisao je kratko Birtašević. 

 

 

Podsetimo, pesmu ,,Runde" pisao je Milan Radulović Laća, koji je čak tekst objavio u jednom trenutku na svom Tviteru, zbog čega je Karleuša burno reagovala. Nakon tragičnih vesti, Karleuša je oprostila Laći sve šta se desilo, ali očigledno da nije uspela da uvrsti i pesmu ,,Runde" na svom novom 11. studijskom albumu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading