PEVAČICA U ZAGRLJAJU BOGATOG MUŽA I SVETSKOG ŠAMPIONA: Nole u srcu - gosti se u Budvi!

Autor:

Zabava

08.08.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković danas je bio gost pevačice Nevene Božović i njenog supruga pilota Nikole Ivanovića u njihovom ugostiteljskom objektu u srcu Budve.

PEVAČICA U ZAGRLJAJU BOGATOG MUŽA I SVETSKOG ŠAMPIONA:  Nole u srcu - gosti se u Budvi!

Foto: Instagram/Printscreen

Pevačica Nevena Božović ugostila je danas sa svojom porodicom tenisera Novaka Đokovića u jednom popularnom kafe restoranu na Jadranu, čiji je vlasnik njen suprug Nikola Ivanović, po zanimanju pilot.

Osmeh na Novakovom licu kaže da su Nevena i Nikola bili izvrsni domaćini, iako se to ne dovodi u pitanje budući da je Nikolin restoran jedan od najposećenijih i najpopularnijih u Budvi, gde je inače i vlasnik hotela.

Foto: instagram.com

Nevena Božović sreću pronašla u zagrljaju pilota Nikole Ivanovića

Budvanin  je Nevenu ubedio da se iz Beograda preseli u Budvu i tamo joj je obezbedio luksuzan život, gde odgajaju ćerkicu Anku. Kod Nevene često dolaze majka i sestra i upravo su se i one zadesile kada je teniser došao.

- Novaka obožava čitava Nevenina porodica i bilo im je pravo zadovoljstvo ugostiti ga - ispričao je izvor Republike koji se zatekao na licu mesta.

Inače, Novak Đoković je redovan posetilac crnogorskog primorja, gde mu je baza u Tivtu. Čitava njegova porodica obožava Bokokotorski zaliv, ali i Budvu i Sveti Stefan gde se Novak oženio svojom Jelenom i napravio gala svadbu o kojoj je brujao svet.  

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

08.08.2023 08:43

E bas nas zabole i za nju i za njenog bogatog muza,gde ce crnogorka nego u Crnu goru jer joj je tamo i mesto