JOVANA JOKSIMOVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE: Ovo je PRAVO LICE voditeljke, svi je gledate uvek našminkanu i doteranu, a ovako zaista izgleda!

Autor:

Zabava

07.08.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavila se fotografija Jovane Joksimović bez trunke šminke!

JOVANA JOKSIMOVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE: Ovo je PRAVO LICE voditeljke, svi je gledate uvek našminkanu i doteranu, a ovako zaista izgleda!

Foto: instagram.com/jjovanajoksimovic

Jovana Joksimović

Voditeljka Jovana Joksimović godinama važi za jednu od najatraktivnijih u svojoj branši. Priroda njenog posla zahteva da je na malim ekranima gledamo perfektno sređenu, a o njenom stilu se uvek naširoko pričalo.

Foto: Instagram.com printscreen

Jovana Joksimović

 

Ipak, Jovana je ovoga puta iznenadila mnoge kada je pozirala sa voditeljem i dobrim prijateljem Boškom Jakovljevićem u skroz opuštenom izdanju, a po svemu sudeći oni se trenutno nalaze na moru.

Naime, Jovana na sebi nije imala ni trunku šminke, a kosa joj je bila skroz razbarušena, pa su mnogi komentarisali da joj lice izgleda baš lepo i negovano i da je bez šminke prava lepotica.

Foto: Instagram.com

Jovana Joksimović bez šminke

 

I dok mnoge njene koleginice ne bi imale hrabrosti da se snime bez ijednog efekta, ona se sa puno samopouzdanja slikala sa Boškom i oduševila sve.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovana

08.08.2023 16:33

Super izgleda