OTVOREN PORODIČNI ALBUM PORODICE DŽINOVIĆ: Đina objavila Harisonu do sada neviđenu fotografiju, jedan detalj je svima promakao!

Autor:

Zabava

05.08.2023

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đina Džinović objavila fotografije iz detinjstva!

OTVOREN PORODIČNI ALBUM PORODICE DŽINOVIĆ: Đina objavila Harisonu do sada neviđenu fotografiju, jedan detalj je svima promakao!

Foto: ST/Dragan Kadić, instagram.com/djinadzinovic

Mlada influenserka i ćerka pevača Harisa Džinovića, Đina Džinović svakodnevno ostavlja svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram bez reči.

 

Naime, kako važi za jednu od lepših devojaka na domaćoj sceni, ona mnoge ostavlja bez daha svojim izgledom.

Međutim, danas je Đina iznenadila svoje pratioce, pa je na svom storiju okačila slilku iz detinjstava sa svojim ocem pevačem Harisom Džinović, na kojoj mu sedi u krilu, a po osmehu se vidi koliko liče.

Foto: Instagram.com

Đina Džinović Instagram

 

Inače, Haris Džinović je svojevremeno otkrio da li prati ćerku na društvenim mrežama i kako gleda na njenu popularnost.

- Ne pratim i ne pada mi na pamet. Da ja pratim kako je napućila usne, izbacila zadnjicu i sada je to glavna priča. To ne mogu nikako, vređa mi inteligenciju. Ili da gledam „Zadrugu“, „Parove“, ove rijaliti programe pa ne mogu to sebi dopustiti, zaista - priznao je Džinović svojevremeno.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading