NIKOLA ROKVIĆ AKCIJAO U TRAMVAJU: Pevač usnimljen u javnosti, snimak kruži mrežama! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

02.08.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi u neverici gledaju šta se dešava!

NIKOLA ROKVIĆ AKCIJAO U TRAMVAJU: Pevač usnimljen u javnosti, snimak kruži mrežama! (VIDEO)

Foto: instagram.com/nikolarokvic

Pevač Nikola Rokvić se, na iznaneđenje mnogih, vozi tramvajem, a da situacija bude još zanimljivija, on je tokom korišćenja gradskog prevoza i zapevao naglas pred svim putnicima.

Naime, kako se može videti na video klipu koji je nastao pre četiri godine, a koji Rokvić sada ponovo objavio na društvenoj mreži Instagram, pevač je napraivo pravu žurku u beogradskom javnom prevozu, pozvavši i muzičare da mu se pridruže.

- Pre četiri godine smo se fino zabavljali u tramvaju. Jedan od spontanih snimaka. Radujmo se - napisao je on u okviru objave koja kruži društvenim mrežama, te tako izazvala lavinu pozitivnih kometara.

Podsetimo, pevač se nedavno na društvenim mrežama pohvalio pratiocima da je drastično smršao, a priznao je da svojim trudom uspeo dovede figuru do željenog cilja.

- Čini mi se da sam prvi put uzeo uzde u svoje ruke… 10 meseci pravilnog rada sa Milanom i zdravog načina života, neki će reći patnje, ali moraću da vam odam tajnu… Uživao sam, radovao se svakom treningu, dobroj ishrani, bistrini uma i skladu mog bića! Bez patnje, već konstante radosti i inspirativnih napredaka! A tek sam počeo - napisao je Nikola na mrežama.

Republika

Foto: instagram.com/nikolarokvic

Nikola Rokvić smršao

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading