MUŠKARCI NA APARATIMA! Pevačice se razgolitile i pokazale čime raspolažu: Prirodne ili plastične, sve su bombastične!

Autor:

Zabava

02.08.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naturalan izgled ponovo je u modi, ali ima i onih koji preferiraju silikone. Neki bi pre birali bujne grudi poznatih lepotica koje je obdarila majka priroda, dok bi drugi radije napumpana poprsja.

MUŠKARCI NA APARATIMA! Pevačice se razgolitile i pokazale čime raspolažu: Prirodne ili plastične, sve su bombastične!

Foto: ST/Vladimir Lukić, E-stock, ATAImages

Mnoge srpske pevačice leto provode na moru, gde obično rade, ali se i baškare i uživaju, pa su tako maltene sve u nekom trenutku pokazale figuru, a bujne grudi su im bile u prvom planu. Kao i svake sezone, na društvenim mrežama se povede polemika oko toga koja pevačica ima najbolje grudi, te i da li su one prirodne ili se radi o silikonima.

Foto: Ognjen Bogdanović

Seka Aleksić

Brojne pohvale zbog toga što neguju prirodan izgled dobile su Goca Tržan, Jana Todorović, Rada Manojlović, Seka Aleksić, Maja Marijana, ali muškarci ništa manje nisu ostali opčinjeni i grudima Marine Visković, Tijane Em, Sandre Afrike, Goge Sekulić, Dare Bubamare i Katarine Živković, kojima bikini jedva uspe da izdrži dobro napumpano poprsje.

Foto: Printskrin Instagram

Jana Todorović

Na velike grudi niko se nikada nije žalio, osim Jane Todorović, koja godinama moli supruga da je odvede na hiruršku intervenciju da bi smanjila obim, s obzirom na to da su se pojavili bolovi u kičmi dok radi satima na tezgama.

Foto: Instagram.com

Dara Bubamara

Jana je govorila da bi smanjila grudi, ali da se zbog supruga trudi da ih što duže zadrži jer na svakom koraku priča koliko ih voli.

Foto: youtube/instagram

Goca Tržan

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading