TAMARI ĐURIĆ POISPADALI SILIKONI NA SVE STRANE: Starleta jedva obuzdala grudi!

Autor:

Zabava

04.07.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đurićka se vrpoljila tokom emisije jer je došla u miniću, praktično bez gaća, i dubokog dekoltea, pa je nekoliko puta doživela peh.

TAMARI ĐURIĆ POISPADALI SILIKONI NA SVE STRANE: Starleta jedva obuzdala grudi!

Foto: Instagram.com

Starleta Tamara Đurić gostovala je u pre nekoliko dana u jednoj emisiji, a usred priče s voditeljem počele su da joj ispadaju grudi iz uske haljine, kao i da joj viri intimna regija! Ona je počela da objašnjava rukama jedan događaj, a kako se malo više zanela, nije primetila da je sve otišlo na izvol'te, pa je tek posle nekoliko minuta prekrila bradavice. I pored toga što je došla u prekratkoj haljini, Tamara je na kraju priznala da je došla, maltene, bez donjeg veša jer je nakon gostovanja morala da se presvlači i ide na drugo snimanje.


- Meni je malo neprijatno jer sve vreme gledam šta će kamera da uhvati! Sela sam tako da je sve na izvol'te, da sam znala da će iz ovog ugla da se snima, drugačije bih se obukla. Moram da sedim tako da kontrolišem haljinu, nadam se da neće biti problema - prokomentarisala je starleta u jednom trenutku kad je primetila da ne može da obuzda poprsje.

 

 


Najgrublji su ipak bili komentari na društvenim mrežama, pa su ljudi Đurićki pisali da se provokativno oblači jer je puna nesigurnosti u sebe, te i da je je zbog toga preterala s plastičnim operacijama.

 


- Koliko ova žena nema samopouzdanja, čak ni posle toliko korekcija. Celo vreme se namešta i premešta i pozira i opet nije to, to. Meni je žao ovakvih osoba jer pokazuju da su duboko nesrećne. Draga Tamara, ovo nije nikakva namerna kritika, već samo sugestija da prihvatiš sebe takvom kakva jesi. Onda će nesigurnosti da se povuku same. Neprimereno je da u studiju sedi jedna majka ovako obučena - glasio je jedan od komentara.


Inače, Tamara se ponovo šalila na svoj račun, pa je rekla da joj komentari da posle operacija liči na pokojnog Majkla Džeksona nikad nisu smetali, te i da joj je bolje da joj neko kaže to, nego da liči na neku pevačicu s estrade.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading