VESNA ĐOGANI PROGOVORILA O GUBITKU DETETA: Prolazila kroz tešku depresiju i gutala šaku lekova!

Autor:

Zabava

01.08.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izašla sam iz porodilišta kroz podrum da niko ne vidi koliko sam se ugojila!

VESNA ĐOGANI PROGOVORILA O GUBITKU DETETA: Prolazila kroz tešku depresiju i gutala šaku lekova!

Foto: Goran Doljančević

Đole i Vesna Đogani

Pevačica Vesna Đogani progovorila je o pobačaju, te opisala da je bila u teškoj depresiji nakon što je izgubila bebu i priznala da je pila ogromne količine lekova da bi se vratila na pravi put. Ona tvrdi da je, pored depresije, kada je ona već počela da se smiruje, dobila i anksioznost, pa je imala teskobe pri obavljanju najobičnijih stvari u toku dana.


- Bila sam u velikoj depresiji posle gubitka bebe. Pila sam šaku lekova i nisam bila u stanju ništa da radim. Imala sam čak i tefter u koji sam zapisivala kad koju terapiju uzimam. Dok sam ležala u bolnici, gledala sam i starije i mlađe žene koje se bore s raznim problemima. Pomislila sam koliko se mi, žene, u životu mučimo s raznim ginekološkim nedaćama, ali šta je, tu je - iskreno je ispričala Vesna, a onda se osvrnula na svoj prvi porođaj:

Foto: youtube.com/kurirTV/printscreen

Vesna Đogani

 


- Taman kad nas je krenulo u poslu, ja sam zatrudnela. Đole je jedno vreme pričao: "Jao, pa gde baš sad!" Posle porođaja sam se promenila, ali sam dobila nove strahove. Prvih šest meseci bila sam u postporođajnoj depresiji. Epidural sam baš teško podnela, bila sam sva šlogirana i nisam tokom vožnje smela da gledam ni levo ni desno. Samo pravo. Bila sam mnogo nesrećna, a bebu sam toliko želela da je to bilo ludilo. Dojim dete, a suze same idu niz lice.


Ona je otkrila i kako je ogroman višak kilograma doveo do toga da se krije od ljudi na svakom koraku.

Foto: youtube.com/printscreen

Vesna Đogani

 


- Ugojila sam se 30 kilograma tokom trudnoće. Kad sam izašla, trebalo je da se vratim među devojke koji su 10 godina mlađe od mene i koje su mršave. Iz porodilišta sam izašla kroz podrume da me niko ne bi video. Baš mi je sve to bilo stresno, a u drugoj trudnoći sam se ugojila upola manje. Između sam imala taj pobačaj. Sad, kad se setim kroz šta sam sve prošla, nije mi dobro, ali me je donekle i ojačalo - završava pevačica.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading