JELENA ROZGA UPLAŠENA ZA ŽIVOT: Upali joj u hotel, unajmila privatno obezbeđenje!

Autor:

Zabava

26.07.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je u hotelu zatekla pismo koje ju je uznemirilo

JELENA ROZGA UPLAŠENA ZA ŽIVOT: Upali joj u hotel, unajmila privatno obezbeđenje!

Foto: printscreen/RTV Pink

Jelena Rozga

Pevačica Jelena Rozga navodno više nigde ne ide bez obezbeđenja. Kako "Star" saznaje, Jelena je nedavno na vratima hotelske sobe u kojoj je odsela zatekla pismo koje ju je uznemirilo, pa se uplašila za svoj život.

Republika

Foto: Cropix

Jelena Rozga

- Jelena je dobila cedulju na kojoj je pisalo nešto što je mnogo uznemirilo. Nikome, pa čak ni svom menadžeru nije htela da otkrije šta piše i zbog čega je uznemirena i pod stresom. Samo je zamolila da se skrene pažnja organizatorima i da želi da ima veći krug obezbeđenja oko sebe, čak je rekla platiće ona ljude samo da se pojača kada bude dolazila na nastup - govori izvor blizak pevačici za "Star", pa dodaje:

- Kako se priča, od kada je pre par godina uhodio po Splitu jedan od fanova koji joj je noću dolazio na vrata stana, pa je morala sve da prijavi policiji i traži policijsku zaštitu, Jelena živi u strahu za svoj život. Ovo je baš uzdrmalo! Iako su svi insistirali da im kaže o čemu je reč, samo je rekla da je sve u redu i da joj se javljaju fanovi koji nekad mogu biti malo naporniji.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Jelena Rozga

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading