TUBORG LOVEFEST: Akcija 3+1 aktuelna do ponoći!

Autor:

Zabava

24.07.2023

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulaznice za festival u Vrnjačkoj Banji gotovo rasprodate

TUBORG LOVEFEST: Akcija 3+1 aktuelna do ponoći!

Foto: Lovefest

Lovefest, 22. jul 2023. – Specijalna akcija Tuborg Lovefesta 3+1 u okviru koje možete kupiti tri ulaznice i četvrtu dobiti potpuno besplatno traje još danas do ponoći. Šesnaesto izdanje festivala u Vrnjačkoj Banji počinje 3. avgusta već od podneva, a trajaće sve do 6. avgusta ujutru.

Prema rečima organizatora kompleti karata za sva tri dana festivala gotovo su raspordati, dok je mali broj ostao i za one koji žele da u muzici uživaju iz udobnosti VIP-a. Ulaznice za novo izdanje Tuborg Lovefesta dostupne su u prodaji na sajtu lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Tickets.rs i Gigstixa.

Republika

Foto: Lovefest

Lovefest 2023.

Još samo 11 dana do najjačeg izdanja Tuborg Lovefesta

Ovogodišnje izdanje Tuborg Lovefesta sasvim sigurno biće najjače koje je festival imao za čak 16 godina postojanja. Od 3. do 5. avgusta na čak pet muzičkih bina u Vrnjačku Banju stižu legende svetske elektronske scene i najpopularnija imena na planeti među kojima su Marco Carola, Charlotte de Witte, Adam Beyer, 999999999, Seth Troxler, Enrico Sangiuliano, Pan-Pot, William Djoko, Fjaak, Chris Liebing, Dennis Cruz i više od 100 izvođača, a promotivna cena ulaznica biće aktuelna još samo sedam dana.  

Foto: Lovefest

Lovefest 2023, akcija gratis ulaznica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading