ŠA SE OŽENIO, A IVANA SE PREPORODILA! Nestala nakon reperove PREVARE, a sada svojim izgledom zapalila javnost: Gole noge i pločice na stomaku! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.07.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako danas izgleda Ivana Aleksić, bivša žena Nenada Aleksića Ša.

ŠA SE OŽENIO, A IVANA SE PREPORODILA! Nestala nakon reperove PREVARE, a sada svojim izgledom zapalila javnost: Gole noge i pločice na stomaku! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Ivana Aleksić, Nenad Aleksić, Vanja Aleksić

Reper Nenad Aleksić Ša prevario je svoju suprugu Ivanu tokom učešća u rijaliti programu ''Zadruga'' sa Tarom Simov, nakon čega su se razveli, a ona se zbližila sa Vladimirom Tomovićem, te se spekulisalo da su u emotivnoj vezi što nikada nisu ni potvrdili.

Republika

Foto: instagram.com/_ivv_

Ivana Aleksić i Ša dok su bili u braku

Nakon razvoda, Ivana je prolazila kroz težak period, a Ša je nastavio dalje, te je ulazio u veze, zaljubljivao se, a nedavno se i oženio i napravio svadbu sa svojom izabranicom Vanjom.

I dok je on lumpovao, svi su se pitali šta je sa Ivanom. Naime, reperova bivša je procvetala nakon razvoda, a komentari mnogih su da nikada bolje nije izgledala.

Republika

Foto: instagram.com/_ivv_

Ivana Aleksić

Na svoj Instagram profil je podelila fotografiju iz izlaska na kojoj je u svilenoj zelenoj haljini koja je istakla njenu liniju, dok u ruci drži čašu i ne skida osmeh sa lica, te je jasno da je zadovoljna i srećna.

Takođe, njena objava sa proslave 36. rođendana je izazvala brojne reakcije i podršku javnosti, a ono što je napisala mnogi su shvatili kao da je definitivno zaboravila život sa Aleksićem i nastavila dalje.

- Danas sam napunila 36 godina i napokon shvatila da ono što baš želiš, život ti neće dati. Sada želim samo da naučim da budem srećna, evo krenula sam sa osmehom na ovoj slici! Živeli!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@_ivv_)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading