UMRLA JE NASRED ULICE! Stravična sudbina Marije iz ''Žikine dinastije'', život je završila na isti način kao i njena MAJKA!

Autor:

Zabava

24.07.2023

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija iz ''Žikine dinastije'', glumica Rialda Kadrić, preminula je nasred ulice, kao i njena majka 30 godina ranije.

UMRLA JE NASRED ULICE! Stravična sudbina Marije iz ''Žikine dinastije'', život je završila na isti način kao i njena MAJKA!

Foto: youtube.com/printscreen

Čuvena glumica Rialda Kadrić iznenada je preminula 2021. godine u 57. godini života, a vest o njenoj smrti pogodila je mnoge, naročito obožavaoce filmskog serijala “Žikina dinastija”.

Foto: youtube.com/printscreen

Rialda Kadrić preminula na ulici u Atini

Ona je inače trebalo da glumi Mariju u nastavku ovog serijala, a o povratku na veliko platno je govorila samo nekoliko meseci pred smrt.

- Ja volim da se igram. Ne moram ovo da radim. Moram samo da umrem. Možda sam ranije plašila ljude s pohotljivošću za igrom i radoznalošću da vidim šta će poroditi proizvodnja iskustva. Vremenom se produbila empatija za ljude koje moja volja za igrom tera u povlačenje i predrasudu. Postujem i “da” i “ne” kao legitimne odgovore. Podelu karata ne biram, ali lepo je ako se odigra dobra partija - pričala je ona za Blic.

Foto: youtube.com/printscreen

Rialda Kadrić, glumica

Inače, Rialda je preminula iznenada na ulici u Atini, kao i njena majka koja je na ulici preminula 1991. godine.

- Tog 16. januara 1991. godine moja majka je iznenada preminula na ulici u Beogradu, rat u Jugoslaviji se širio, i rešila sam da ostanem u Londonu i počnem neki novi život - ispričala je glumica pre nekoliko godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading