MILIĆ TRPEO UBILAČKE BOLOVE, ČEKA GA HITNA OPERACIJA: Vukašinović direktno iz Urgentnog centra, doktori HITRO REAGOVALI!

Autor:

Zabava

21.07.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milić Vukašinović progovorio za Republiku direktno iz Urgentnog centra!

MILIĆ TRPEO UBILAČKE BOLOVE, ČEKA GA HITNA OPERACIJA: Vukašinović direktno iz Urgentnog centra, doktori HITRO REAGOVALI!

Foto: Republika

Nakon saznanja portala Republika da je muzičar Milić Vukašinović završio u Urgentnom centru, on se oglasio za nas i otkrio o čemu se radi. Naime, Milić je potvrdio da je otišao u Urgentni centar, budući da trpi već dve nedelje bolove u levoj nozi. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milić Vukašinović

 

Iako je, kako kaže za Republiku, mislio da je tvrdo tkivo, ali nakon što su lekari odradili ultrazvuk, saopšteno mu je da hitno mora da ide na operaciju. 

- Imam problema sa venamam na nogama, u levoj nozi, ima jedno 15 dana, onda sam došao da vidim šta je i da rešim. Jedna vena mi se raširila, pa mi pritisnula nerve, sad sam bio na skeneru, moram da operišem. Ja sam mislio da je tvrdo tkivo, ali to je neurizma. Za operaciju je sigurno, taj doktor koji mi je gledao na ultrazvuku, rečeno mi je da se hitno moram operisati, ako pukne ta aneurizma, umire se za dva minuta - izjavio je Milić za Republiku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading