ŠETA NOVOG MUŠKARCA! Teodora Bjelica otkrila zbog čega je RASKINULA sa Igorom Kojićem!

Autor: O. B. / B. P. M.

Zabava

20.07.2023

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna glumica otvorila dušu na svadbi popularne pevačice!

Glumica Teodora Bjelica prisustvuje svadbi Marije Mikić i Jovana Pantića, koja se održava u jednom prestoničkom restoranu. Na gala proslavu stigla je sa muškarcem, za kojeg kaže da joj je prijatelj, a onda je za Republiku otkrila zbog čega je raskinula sa Igorom Kojićem.

- Došla sam s najboljim drugom. Nema partnera ni na vidiku, možda u nekim dalekim snovima. Možeš gospodina pravog da upoznaš i kad pođeš da baciš đubre i da prošetaš psa. To se nikad ne zna. Ja sam i s mladine i s mladoženjine strane - istakla je atraktivna glumica, pa progovorila o Igoru:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Teodora Bjelica

- Ljudi se upozanju u prolazu, vide da ne ide i raziđu se. Nismo se poklopili jednostavno, nije bilo svađa - dodala je ona.

Republika

Foto: printscreen, E-Stock

Teodora i Igor

Teodora je otkrila i da će uskoro možda postati pevačica, ali i da li sluša savete svoje majke Gordane.

- Retko mi mama daje savete, jer se uglavnom posvađamo kad krenemo o poslu da pričamo - kaže glumica i otkriva da li planira da uplovi u pevačke vode.

- Možda ću uploviti u pevačke vode, nukad se ne zna, zašto da ne iskoristim i taj talenat. Ne bih mogla da budem budna do 4, 5 ujutu, tako da ta vrsta karijere ni za mene definitivno - kaže Bjelica za Republiku.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Gordana i Teodora Bjelica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading