TARA ŠUTNULA VERENIKA NA DAN SVADBE ŠA I VANJE: Bivša zadrugarka još nije prebolela repera?

Autor:

Zabava

20.07.2023

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov raskinula sa Danilo na dan svadbe Nenada Aleksića Ša i Vanje Aleksić!

TARA ŠUTNULA VERENIKA NA DAN SVADBE ŠA I VANJE: Bivša zadrugarka još nije prebolela repera?

Foto: Instagram.com, Zadruga official.com printscreen

Bivša zadrugarka Tara Simov na dan svadbe Nenada Aleksića Ša i Vanje Aleksić raskinula je sa izabranikom Danilo Raičevićem, što je prvo objavila Republika. Naime, kako smo saznali, Tara se otpratila sa Danielom sa Instagrama, a potom je on objavio pesmu ,,Srećan Put". 

Foto: ST/Dragan Kadić

Tara Simov i Daniel Raičević

 

Kako saznajemo, Tara i Daniel su se posvađali, a na drušvenim mrežama se spekuliše da je razlog Nenadova svadba. Budući da su Tara i Ša bili dugo u vezi, ali da je njihov odnos bio dosta problematičan, mnogi fanovi su pomislili i ostavili komentar na društvenoj mreži da bivša zadrugarka još uvek nije prebolela bivšeg dečka. 

 

- "Šta je ovo Tara, nisi još prebolela Ša?", "Tara zašto radiš ovo?", "Baš čudno da na dan venčanja Ša i Vanje, oni raskinu, jasno je da ga voli" - bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama. 

Portal Republika pokušao je da kontaktira Tara Simov pre objavljivanja ove vesti, ali ona nije želela da daje bilo kakve izjave. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading