POŽAR ISPRED KUĆE KRISTINE RADENKOVIĆ: Superćelijska oluja napravila HOROR kod voditeljke, vatrogasci jedva obuzdali dramatičnu situaciju! (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.07.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Kristina Radenković objavila dramatični snimak.

POŽAR ISPRED KUĆE KRISTINE RADENKOVIĆ: Superćelijska oluja napravila HOROR kod voditeljke, vatrogasci jedva obuzdali dramatičnu situaciju! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Voditeljka Kristina Radenković imala je besanu noć poput mnogih građana Srbije kojima je superćelijska oluja uništila imovinu.

 

 

U nevremenu koje je sinoć zadesilo Srbiju bilo je povređenih, onih koji su pretrpeli veliku materijalnu štetu, a voditeljka Kristina je među onima koji su bili svedoci strašnih situacija koje su se događale njenim bližnjima. Naime, Radenkovićeva je priskočila u pomoć komšijama kod kojih je izbio požar, a čije je dvorište odmah preko puta njenog.

Voditeljka je i snimila požar koji je, na svu sreću, brzo lokalizovan, a dogodio se tik ispred Kristine kuće u Novom Sadu. Kristina i članovi njene porodice je pretrpeli su veliki stres jer se sve dešavalo u neposrednoj blizini kuće njene majke:

 

- Noćas je bilo baš stresno. Hvala vatrogasnoj službi na brzoj intervenciji - napisala je voditeljka koja je shvativši da je zabrinula pratioce, objasnila šta se dogodilo:

- Mi smo ok, hvala svima na brizi, požar nije bio kod nas. Zahvaljujući vatrogasnoj službi, koja se uprkos svim intervencijama noćas, brzo pojavila na licu mesta, sve je brzo lokalizovano - dodala je voditeljka RTS-a.

Foto: Instagram.com

Kristina Radenković

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading