EMOTIVNI PROZORI! Tara Simov pokazala sobu naslednika, pa podelila slike iz PORODILIŠTA, ne prestaje da ljubi mezimca! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.07.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov ne može da se odvoji od sina.

EMOTIVNI PROZORI! Tara Simov pokazala sobu naslednika, pa podelila slike iz PORODILIŠTA, ne prestaje da ljubi mezimca! (FOTO)

Foto: instagram.com/_tarasimov/Đorđe Radović

Tara Simov se juče porodila, a ona i njen izabranik Danilo su dobili sina Nikolaja. Tara je odmah podelila njegovu fotografiju iz reči ''Sine naš najlepši''.

Takođe, Simova je otkrila kako je uredila sobu za naslednika, te se može videti da je sve u plavoj boji.

Tara je podelila i fotografije iz porodilišta, te se može videti kako uživa u svom mezimcu, kog ne prestaje da ljubi i mazi.

Njen partner je otkrio da će on i Tara sa sinom živeti u Nišu, kako bi im njegovi roditelji pomagali oko deteta.

- Tarina inicijativa je bila da se zove Nikolaj, ipak je ona majka. Mi smo iz Crne Gore i imali smo spisak imena, neka su bila malo kritična za 21. vek. Ja sam hteo da se zove Nikša ili Filip, ali ona je rekla da je to kliše. Sve je prošlo u najboljem redu, čak i bolje nego očekivano. I ona i beba su super. Imala je niz problema, ali sve je podnela stoički. Puštaju je za dva dana. - Nismo se venčali formalno, živimo u Nišu, dolazimo ovde, idemo i za Skoplje. Sada ćemo biti u Nišu, tamo imamo podršku, asistenciju, moji roditelji su doktori... Mnogo će nam značiti. Baka je naručito srećna - rekao je Danijel, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading