ISPOVEST BIVŠEG MUŽA DARE BUBAMARE! Otkrio detalje odnosa sa pevačicom: Spavali smo u ODVOJENIM sobama!

Autor:

Zabava

16.07.2023

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Kesić, bivši muž Dare Bubamare otkrio detalje braka sa pevačicom.

ISPOVEST BIVŠEG MUŽA DARE BUBAMARE! Otkrio detalje odnosa sa pevačicom: Spavali smo u ODVOJENIM sobama!

Foto: instagram.com/darabubamara_official

Dara Bubamara i Milan Kesić

Život pevačice Dare Bubamare godinama intrigira javnost, a pre svega njen ljubavni život. Iza sebe ima dva braka, prvog supruga skoro i ne pominje u javnosti, dok drugog Milana Kesića neretko pominje i ističe da su u odličnim odnosima.

Foto: ST/Dragan Kadić

Dara Bubamara

Dara i Milan su se venčali 2008. godine, iz braka imaju sina Kostu, ali su posle nekoliko godina stavili tačku na svoj emotivni odnos.

Milan je jednom prilikom otvoreno govorio o ljubavi i odnosu sa pevačicom.

- Dara i ja se poznajemo 12 godina, bili smo i ostali najbolji prijatelji. Malo je teško da vam objasnim taj naš odnos, dosta je specifičan. Prava istina je da Dara i ja nikada nismo bili u pravom braku, uglavnom se naš odnos zasnivao na prijateljstvu i poštovanju - rekao je Milan i dodao:

Foto: facebook.com/Milan Kesic

Dara Bubamara i Milan Kesić sa sinom Kostom

- Postojala je i strast među nama, tada je Dara ostala u drugom stanju, pa smo se onda venčali. Međutim, poslednje dve i po godine braka nismo imali ništa, ali nismo hteli da se razvedemo zbog deteta. Spavali smo u odvojenim sobama. Ona je, kao i svaka žena, morala da izlazi, da upozna nekoga. Meni to nije smetalo, poštovao sam svaku njenu odluku - iskren je bio jednom Kesić, prenosi Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading