DARA BUBAMARA DALA SINU OD 13 GODINA DA VOZI: Pevačica umire od smeha i snima, dok joj naslednik juri po gradu! ŠOK! (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.06.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost ostala zabezeknuta nakon klipova koje je pevačica objavila na Instagramu!

DARA BUBAMARA DALA SINU OD 13 GODINA DA VOZI: Pevačica umire od smeha i snima, dok joj naslednik juri po gradu! ŠOK! (VIDEO)

Foto: instagram.com/darabubamara_official

Pevačica Dara Bubamara, poznata po tome da voli automobile i brzu vožnju, dokazala je u više navrata da i ne voli baš da se pridržava propisa, zbog čega se i sada digla i kuka motika kada je na Instagramu objavila nekoliko snimaka kako je njen sin Kosta (13) vozi na kvadu.

Naime, Dara je sela iza naslednika, dok je on upravljao vozilom velikom brzinom, a ona se sve vreme u pozadini smejala i ispuštala zvuke oduševljenja. Kosta se u nekoliko navrata okrenuo ka majci, koja mu je pokazala "palac gore", odobravajući ovakvo nepromišljeno ponašanje.

Snimak se brzo proširio i na društvenim mrežama, a javnost je ostala, blago rečeno, zabezeknuta pevačicinim roditeljstvom i načinom ophođenja prema detetu, koje očigledno nije dovoljno staro da upravlja vozilom.

"Da li je ova normalna, šta radi ova živa više", "Bahati se uvek dok vozi, sad uplela i dete u sve", "Ovakvo ponašanje je nedopustivo, još javna ličnost i promoviše ovakvo roditeljstvo" "Kakva si to majka", bili su samo neki od komentara ispod video klipa.

Inače, Dara je sina Kostu dobila sa svojim bivšim suprugom Milanom Kesićem, sa kojim je i dan danas u veoma prijateljskim odnosima. Oni su povezani pre svega zbog sina, na kojeg su oboje preponosni, a potom i kao drugovi.

- Kosta je moj najveći uspeh u životu. Već dve godine ide u englesku školu u Beogradu, govori engleski, francuski i španski. Volim što ima srpski i francuski pasoš. Jako sam dobro organizovana što se tiče sina. Bili smo u Turskoj na moru, pa je sa tatom išao u Crnu Goru, a sreli smo se u Banjaluci, odakle je išao u Bosansko Grahovo da vozi kvadove. Tamo su mu živeli baka i deka po ocu. Moj Milan ima veliku familiju, tako da je Kosta sada sa njima, uživa - pričala je ona jednom prilikom.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Dara Bubamara

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Rale

22.06.2023 14:04

Ovo je za zatvor i oduzimanje vozila.