STIŽU RODE! Ljuba Peručica postaje OTAC, njegova zgodna supruga pokazala trudnički stomak! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

16.07.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Perućica će postati bogatija za jednog člana!

STIŽU RODE! Ljuba Peručica postaje OTAC, njegova zgodna supruga pokazala trudnički stomak! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Kazarina i Ljuba

Nakon spekulacija u domaćim medijima da mu je supruga u drugom stanju i da će se uskoro ostvariti u ulozi oca, pevač Ljuba Perućica se oglasio na društvenoj mreži Instagram i potvrdio lepe vesti.

Naime, kako se navelo, Katarina Kolozeus, Perućicina lepša polovina, je već uveliko u podmakloj trudnoći, a sada je pokazala i trudnički stomak.

- Dragi prijatelji, porodica Perućica će postati bogatija za još jednog člana. Dugo smo ovo želeli i jako se radujemo svemnu što dolazi. Hvala Gospodu Bogu - napisao je pevač i objavio fotografiju sa suprugom gde se jasno vidi da je u drugom stranju.

Podsećanja radi, Katarina je nedavno govorila o braku s Ljubom i otkrila koliko je on romantičan.

Republika

Foto: Instagram.com

Ljuba Perućica sa suprugom Katarinom

- Mogu ti reći da je Ljuba romantičan i da se uvek trudi da me obraduje i da mi ulepša dan nekim sitnicama. Nešto poslednje što pamtim je moj izlazak iz bolnice posle operacije, on je došao po mene, iako sam mislila da on neće doći već će doći moji roditelji, pošto je on radio taj dan. On je uspeo da se uskladi i došao je po mene i napunio je auto balonima, pošto zna da ih ja obožavam, i sve je nekako sredio i potrudio se da mi ulepša taj dan, da ne osećam bolove, i da se osećam ispunjenom i voljenom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading