HEKLEROM UPALA KOD KNELETA! Voljenkina majka pretila vođi VOŽDOVAČKOG KLANA, postala njegova i Arkanova miljenica!

Autor:

Zabava

15.07.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voljenka Ilić dovođena je u vezu sa Kneletom i Arkanom.

HEKLEROM UPALA KOD KNELETA! Voljenkina majka pretila vođi VOŽDOVAČKOG KLANA, postala njegova i Arkanova miljenica!

Foto: Printscreen

Bivša učenica "Parova" Voljenka Ilić koja je pronađena mrtva u bazenu kuće u Dominikani gde je živela, tokom svog života bila je u vezi sa brojnim ''opasnim'' momcima. Po sopstvenom priznanju je bila u emotivnoj vezi sa vođom ''Zvezdarskog klana'', a povezivana je i sa Kneletom i Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Foto: Printscreen

Voljenka Ilić

- Ja sam imala neki nastup i Knele je bio tu sa društvom i mislio je da sam animir dama, i onda sam se ja požalila mami i moja mama se tada pojavila u klubu da me odbrani, ponela je sa sobom i neki heklerčić tada, ali je on uspostavio sa njom veoma dobar odnos i obećao joj da će me čuvati u ovom gradu i da ih tretiram kao braću. Sećam se da sam se tada prvi put vozila u takozvanom slončetu, a mama sedi pored mene i viče dobićeš batine - pričala je ona svojevremeno.

Poslednja njena ljubavna veza za koju je javnost znala jeste sa jednim bivšim rijaliti igračem, a u pitanju je Milorad Simić "Roko".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading