DRAMA U PORODICI TRAJKOVIĆ, SLAĐA U SUZAMA ZBOG ĐANIJA: Čeka se hitna odluka lekara!

Autor: D.L. / M.I.

Zabava

14.07.2023

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đanijeva supruga preplašena, otkrila šta je prouzrokovalo ovo stanje!

DRAMA U PORODICI TRAJKOVIĆ, SLAĐA U SUZAMA ZBOG ĐANIJA: Čeka se hitna odluka lekara!

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Pevač Radiša Trajković Đani sinoć je završio u bolnici. On je prekinuo svoj nastup u Beogradu na kojem je bilo 1.000 ljudi pola sata nakon početka zbog nesnosnih bolova. 

Muke po Đanija se tu nisu završile. Njemu je jutros ponovo pozlilo i morao je da se vrati u bolnicu.

Njegova supruga i najveća podrška, Slađa, oglasila se za portal Republike, preplašena za svog muža, koji, kako ona kaže, radi sve lekarske analize i čeka rezultate, kako bi se znalo šta je prouzrokovalo nesvesticu:

Republika

Foto: Republika TV

 

 Morao je da prekine nastup jer mu se slošilo odjednom dok je pevao. Samo je počeo da se žali na mučninu, posle je morao odmah da ode u bolnicu. Začudila sam se jer smo do skoro bili na odmoru i sve je bilo u redu. Inače on ima problema sa šećerom, nije do sve od juče. Taj problem dugo traje. Samo mu se zavrtelo u glavi i požalio se na mučninu. Posle je dobio temperaturu, krenula je dijareja i sad čekamo da vidimo šta će biti. U bolnici je za sada, uradiće se sve neophodne analize, pa ćemo u dogovoru s lekarima znati za dalje kako i šta treba da radimo - poručila je Slađa za Republiku.

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading