ODNELI AUTO TIJANE AJFON! Od kabine ostao samo prah i pepeo!

Autor:

Zabava

10.07.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Školjka ostala u šok izdanju!

ODNELI AUTO TIJANE AJFON! Od kabine ostao samo prah i pepeo!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Tijani Maksimović, poznatijoj kao Tijana Ajfon, noćas je zapaljen auto. Starleti je vozilo bilo parkirano ispred zgrade, pa su komšije čule eksploziju. Kada se policijski uviđaj završio, Tijanin auto su odnele nadležne službe, prenosi "Kurir".

Republika

Foto: ST/N. Pančić

Auto Tijane Ajfon

Spoljašnjost auta nije potpuno uništena dok je od kabine ostao pepeo. Svim prisutnima je iznenađujuće da je školjka ostala u takvom stanju s obzirom da je vozilo gorelo u plamenu što se.

Tijanina drugarica se danas oglasila za Republiku i otkrila šta se desilo.

- Malo pre je bila Tijana da da izjavu u policiji, i dalje je van sebe od šoka. Kako su je posavetovali ispektori sa kojima je razgovarala, najbolje bi bilo da ne daje nikakve izjave za medije do daljnjeg, što je ona prihvatila. Situacija nije nimalo naivna, mogla je da nastrada i policija će detaljno istažiti ceo slučaj i pronaći krivca. Ljudi, shvatite da je životno ugrožena i normalno je da se plaši za svoju bezbednost - istakla je starletina drugarica za Republiku.

Republika

Foto: Nikola Mutić, Vladimir Lukic, MUP

Tijana Ajfon

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading