MIR NAŠLA NA HRVATSKOM PRIMORJU: Stoja otkrila zbog čega se ISELILA iz Srbije, kupuje i BROD!

Autor:

Zabava

09.07.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica kupila kuću u Istri, a uskoro kupuje i brod!

MIR NAŠLA NA HRVATSKOM PRIMORJU: Stoja otkrila zbog čega se ISELILA iz Srbije, kupuje i BROD!

Foto: printscreen

Stoja

Popularna folkerka Stoja Novaković odlučila je da se odseli iz rodnog Perleza i Beograda, gde često provodi vreme, a svoj mir našla je u Istri. Pevačica je progovorila o svojoj porodici, pa otkrila zbog čega je odlučila da više vremena provodi u Hrvatskoj.

- Stoja je moje ime. Dobila sam ga po mojoj baki. Staro ime, retko i kada sam se rodila, a naročito danas. Ponosna sam na svoje ime  započinje razgovor Stoja.

Stoja je sa samo 33 godine postala baka, a ispričala je kako njeni unuci gledaju na to što je popularna pevačica.

Republika

Foto: printscreen

Stoja

- Poslednjih desetak godina moja publika se veoma podmladila. Na mojim nastupima je isključivo omladina. Na ulici me zaustavljaju za slikanje bukvalno deca. To me jako raduje. Tako i moji unuci imaju deo moje popularnosti u svom društvu, ali ih svakako učim da moraju da grade sebe kao ljude.

Ona je potom otkrila zbog čega je odlučila da kupi kuću u Istri.

Oduvek volim Istru. Istra je nešto posebno, to znaju svi upućeni. Ima prelepu klimu, još lepše kristalno čisto more i divne borove šume. Ljudi su dobre naravi, blagi i ljubazni. Hrana je originalna, vino, pršut, tartufi, riba... Ne zovu je džabe "balkanska Toskana". Jednostavno, kada dođem ovde, to je čist hedonizam. Blizu su Italija, Slovenija, Dalmacija... Često odavde putujem na svoje nastupe - kaže Stoja, koja će manje vremena provoditi u Perlezu i Beogradu:

Republika

Foto: ATA Images

Stoja

- Da, to mi je plan. Iz godine u godinu, sve više vremena provodim u Istri i drago mi je zbog toga. Uskoro stiže i brod, pa gde završim - ispričala je Stoja za "Kurir".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading