OČINSTVO GA JE TOTALNO PROMENIO: Petar Grašo otvorio dušu, pa priznao kakav projekat priprema sa Hanom! (VIDEO)

Autor: M. Pantić

Zabava

09.07.2023

00:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar Grašo otkrio da ima velike planove sa Hanom!

OČINSTVO GA JE TOTALNO PROMENIO: Petar Grašo otvorio dušu, pa priznao kakav projekat priprema sa Hanom! (VIDEO)

Foto: ST/N. Mutić

Pevač Petar Grašo pojavio se na Banja Luka Fest, a tim povodom progovorio je o njegovom stvaranju muzike i koliko se razlikuje kada uđe u studiju. Petar je istakao da u njegovim pesmama uvek ima deo njega, iako mu u prvi mah to ne deluje tako. 

Potom je istakao da sa Hanom Huljić planira da se pozabavi i pesmama za decu, budući da su se ostvari u ulozi roditelja. 

- Kada uđem i kada radim u studiju, razmišljam o pesmi, a ostalo vreme života razmišljam o drugim stvarima. Moja lična karta, kao pesma, u svim pesmama, čak i kada sam radio iz drugih pobuna, vidim kasnije neke segmente mene i smejem se sebi koliko nisam svestan da kroz slagane rime, to je poslato iz glave, tj. mene, sve sam to ja - rekao je Petar i dodao:

Foto: ATA Images

Petar Grašo

 

- I kada sam nervozan, i ovakav, i onakav, ja nemam volje biti bahat lažno, ni lažno skroman, ljudi koji me znaju, da sam to ja.

- Moram vam reći što se muzike za decu tiče, puno visprenija i sposobnost je pokazala Hana, tako da se neke ideje vrte oko toga, to će se s vremenom dogoditi, kada se mi ufilmimo u taj koncept - istakao je Grašo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading