"NE ZNAM ODGOVOR NA TO PITANJE..." Sloboda Mićalović ostavila sve u ŠOKU ovim potezom! (VIDEO)

Autor: M. Pantić

Zabava

08.07.2023

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloboda Mićalović prošetala je crvenim tepihom na prestižnom Banja Luka Festivalu.

"NE ZNAM ODGOVOR NA TO PITANJE..." Sloboda Mićalović ostavila sve u ŠOKU ovim potezom! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Glumica Sloboda Mićalović pojavila se na Banja Luka Fest, a tim povodom progovorila je o sestrama i koliko je snažna njihova ljubav.

- Ovde sam domaća, sada sam prvi put od kada je Banja Luka Fest u život, snimala sam i radila, ali sam sve vreme putem Instagrama bila sa svima vama, žao mi je što nisam slušala Nemanju Radulovića, grad pun, usred leta se dešava, kao u svetskoj metropoli, čarobno - rekla je Sloba i dodala je: 

- Ne znam odgovor na to pitanje, to je sastavni deo mog posla, nisam od onih koji smatraju da je ovo nešto, ja smatram da sam zaslužila svojim radom.

Foto: Republika.rs

Sloboda Mićalović

 

- Mislim da svako ko ima zdravu porodicu, ne znam da objasnim, to je ljubav i vaspitanje, a to su nam roditelji usadili. Bude i mesec dana da se ne vidimo, a živimo u Beogradu, a onda se dese ovakvi događaji - rekla je Sloboda o sestrinskoj ljubavi. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading