OSVANULA NESTALA LIČNA KARTA TAMARE ĐURIĆ: Panika na mrežama, evo kako izgleda! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

07.07.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta se hitno oglasila povodom nestanka ličnog dokumenta!

OSVANULA NESTALA LIČNA KARTA TAMARE ĐURIĆ: Panika na mrežama, evo kako izgleda! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com/Amidži Šou

Starleta Tamara Đurić zadesila je mala neprijatnost kada je danas u toku dana izgubila ličnu kartu, a fotografija njenog dokumenta osvanula je na društvenoj mreži Tviter, te tako postala glavni "predmet" deljenje na ovoj platformi, što je nju potpuno iznenadilo.

- Meni su sve u životu mogli da ukradu osim identiteta. Pozvao me je jedan momak, rekao da je pronašao i ostavio moju ličnu kartu u jednom prestoničkom restoranu. Ono što mene zanima je, zašto ovolika buka oko nestanka lične karte? Rekla sam momku koji me je pozvao da jednostavno ostavi u tom restoranu. Takođe, predložila sam da se nađemo kako bih mu se zahvalila i počastila ga zbog pronalaska. Međutim, on je rekao da nema potrebe za tim. Iskreno ni ne sećam se da sam je izgubila, prilično sam zatečena. Imala sam je danas kada sam ulazila u Specijalni sud, mada jesam promenila torbu kada sam došla u stan - istakla je Đurićeva, te nastavila:

Republika

Foto: printscreen/Twitter

Tamara Đurić lična karta

- A, što se tiče toga da li se plašim krađe identiteta, to ne može niko da mi ukrade. Oni koji kukaju na to su sami izgubili identitet, ni nemaju ga više. Digla se panika kao da sam, ne daj Bože, dete izgubila u restoranu, a ne ličnu kartu. Naježim se kada mi neko kaže da se potrese zbog gubitka iste, pa barem to nije problem ponovo izvaditi u Beogradu - izjavila je Tamara za Srbiju Danas.

Republika

Foto: Instagram.com

Tamara Đurić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading