POTVRĐENO PISANJE REPUBLIKE: Porodila se Enesova snaja, dečak dobio ime po preminulom ocu!

Autor:

Zabava

05.07.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alminina želja je da dečak nosi ime po pokojnom ocu Arminu!

POTVRĐENO PISANJE REPUBLIKE: Porodila se Enesova snaja, dečak dobio ime po preminulom ocu!

Foto: Facebook/printscreen

Armin Begović

Snaja pevača Enesa Begovića, čiji je sin Armin Begović iznenada preminuo posle teške bolesti, porodila se u utorak i na svet donela sina, saznaje "Kurir" od izvora bliskog porodici pevača. Almina Gadžo Begović porodila se tačno tri nedelje posle smrti supruga.

Majka i beba se dobro osećaju, a potvrđena su i saznanja Republike, da će porodica dečaku dati ime po pokojnom ocu Arminu, što je, kako je rekao izvor, pre svega Alminina želja.

Republika

Foto: Facebook/printscreen

 

Podsetimo, Enesov sin preminuo je na Infektivnom odeljenju Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo 13. juna, a sahran je dva dana kasnije na Gradskom groblju Bare.

Armin je preminuo od autoimune bolesti koja mu se vratila, a izdahnuo je ocu na rukama. Borba lekara trajala je četiri dana, ali, nažalost, bitku s bakterijom nije uspela. Armin je bolovao od autoimune bolesti kostiju. Otac ga je vodio i u Tursku na lečenje, kupovali su lekove u Nemačkoj i bilo mu je dobro, ali se bolest vratila i pobedila.

Republika

Foto: Republika.rs, Facebook, Instagram

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading