BIO MU JE JEDAN OD NAJBOLJIH DRUGOVA: Poznati fudbaler se oprostio od sina Enesa Begovića, družili su se pre nego što je završio u BOLNICI!

Autor:

Zabava

14.06.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amira Spahića je duboko potresla iznenadna smrt prijatelja!

BIO MU JE JEDAN OD NAJBOLJIH DRUGOVA: Poznati fudbaler se oprostio od sina Enesa Begovića, družili su se pre nego što je završio u BOLNICI!

Foto: Instagram.com

Prijatelji Armina Begovića su zanemeli od bola kad su saznali da je on iznenada preminuo u 29. godini života. Sin pevača Enesa Begovića završio je u bolnici i četiri dana je trajala njegova borba za život, a preminuo je okružen najbližim ljudima.

Njegov prijatelj, fudbaler Amir Spahić, otkrio je na svom Fejsbuk profilu da se sa njim družio pre samo 10 dana i oprostio se od njega.

 

 

- Stvarno ne mogu da verujem. Retko dobar momak, vazda nasmejan, raspoložen, kulturan, ma, suvišne su reči. Pre deset dana smo se baš družili, brate. Da ti dragi Alah podari sve dženetske lepote, a porodici sabur - napisao je Amir.

Kako je Enesov menadžer otkrio, Arminova sahrana će biti održana sutra u 14.30 u Sarajevu.

Republika

Foto: Facebook.com

Amir Spahić se oprostio od Armina

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading