POZNATO VREME I MESTO SAHRANE SINA ENESA BEGOVIĆA

Autor:

Zabava

14.06.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest o iznenadnoj i tragičnoj smrti sina popularnog pevača šokirala je region!

POZNATO VREME I MESTO SAHRANE SINA ENESA BEGOVIĆA

Foto: Facebook

Armin Begović, sin pevača Enesa Begovića, iznenada je preminuo u 29. godini život. Kako je za Republiku otkrio Enesov menadžer, Amiru se vratila bolest koju vuče od malena, a Enes je poslednje dane proveo sa svojim sinom.

Republika

Foto: Instagram.com

Enes i Armin Begović

Begović je preminuo na Infektivnom odeljenju Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo i bio je okružen najbližima. Njegova supruga bi uskoro trebalo da se porodi, a kako je saopštio Enesov menadžer, sahrana će se obaviti sutra u 14.30 na Gradskom groblju Bare u Sarajevu.

Mnoge javne ličnosti izjavile su saučešće pevaču, a od Armina se oprostio i ministar spoljnih poslova BiH Elmedin Konaković, u čijem je resoru Armin radio.

- Tokom službene posete Velikoj Britaniji zadesila nas je tužna vest. Ministarstvo spoljnih poslova BiH ostalo je bez jednog člana kolektiva. Prerano nas je napustio kolega Armin Begović. Izražavamo iskreno saučešće Arminovoj porodici i prijateljima - napisao je Elmedin na svom Tviter profilu.

Republika

Foto: Milos Tesic/ATAImages, Instagram.com

Ministar spoljnih poslova BiH

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading