NAJSREĆNIJI, PA NAJTUŽNIJI DAN: Goca Džehverović dobila unuku, ŠOKIRALA je vest o smrtnom slučaju!

Autor:

Zabava

05.07.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majku Goce Džehverović sačekala tužna vest!

NAJSREĆNIJI, PA NAJTUŽNIJI DAN: Goca Džehverović dobila unuku, ŠOKIRALA je vest o smrtnom slučaju!

Foto: Dragan Kadić

Gordana Džehverović

Porodica Džehverović sinoć je postala bogatija za još jednog člana. Mala Dorotea je stigla na svet, a pevačica Teodora Džehverović je postala tetka. Ponosni roditelji Adriana i Sava Džehverović nisu krili radost, a oglasila se i baka Goca Džehverović. Ona je na samom početku razgovora priznala da je šokirana, pa otkrila da je neposredno po rođenju unuke imala i smrtni slučaj, koji ju je potpuno slomio.

Naime, preminula joj je najbolja drugarica, za koju kaže da joj je bila više od sestre. Godinama se borila sa opakom bolešću, a sinoć je iznenada izgubila životnu bitku, što je Goci totalno pomutilo razum i osećanja.

Republika

Foto: Instagram.com

Adriana i Sava

- Izvinite malo sam u šoku... Slavili rođenje jesmo, ali ja sam imala smrtni slučaj rano jutros u sedam sati. Moja najbolja drugarica mi je preminula noćas, bila mi je kao rođena sestra i više od sestre mi je bila - počela je Goca kroz suze, pa dodala:

- Totalno su mi pomešana osećanja sad, na vezi sam sa njenom porodicom. Šta ti je život, ovde imaš radost, a već sutra tugu. Najsrećniji trenutak mi je bio kada se rodilo unuče, a ovo danas najtužniji, ko bi rekao! Eto, držim se jedva - dodala je uplakana Gordana.

Goca se potom osvrnula na unuku Doroteu i otkrila kako je protekao porođaj, te priznala da joj slike unuke daju radost.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Goca Džehverović

- Beba je preslatka, plavušica mala... Nisam je još videla uživo, ali šalju mi slike od jutros. Eto gledam njene slike, pa me to bodri i oraspoloži. Porođaj je prošao u najboljem redu, evo nas skupili smo se pijemo kaficu. Tea je isto tu, sumiramo utiske. Idemo posle da vidimo bebicu! Teodora je presrećna, ali ja sam potresena zbog čitave situacije, ne mogu ni da se radujem kako treba - priznala je novopečena baka.

Na kraju razgovora, Goca je otkrila detalje zdravstvenog stanja preminule drugarice.

- Imala je karcinom, išla je u Kamenicu na zračenje. Prošle nedelje sam išla da je vidim, nadala sam se da će da se izvuče, ali iznenada se desilo. Mislili smo svi da će da se izvuče, međutim, kažu da je noćas dobila emboliju pluća i ugušila se! Držim se koliko mogu - zaključila je Goca Džehverović za 24sedam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading