KARIĆU SE TALOŽE TUŽBE! Šavija besna kao ris zbog Stefana, zbog ovoga će tek ispaštati!

Autor:

Zabava

02.07.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Šavija odgovorila Kariću na grozote, koje je izrekao na njen račun, pa otkrila zašto i dalje nije operisana!

KARIĆU SE TALOŽE TUŽBE! Šavija besna kao ris zbog Stefana, zbog ovoga će tek ispaštati!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Instagram.com/steffan_kariic

Starleta Nataša Šavija i dalje se oporavlja od žestokih povreda, koje joj je, kako je istakla u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi, brutalno naneo bivši učesnik rijalitija Stefan Karić. Međutim, dok ona leži u četiri zida i ne izlazi iz kuće zbog kako fizičkog, tako i psihičkog stanja, nasilnik se provodi, narodski rečeno, "za sve pare".

Juče se na društvenim mrežama pojavio snimak kako Karić nepoznatoj osobi snima video poruku i indirektno spominje Šaviju, istakavši da starletu nisu mogli da operišu jer je, navodno, bila pod dejstvom narkotika.

- Pa devojka nije mogla da... Držali je u bolnici da se očisti od kokaina, šta da ti pričam... Nisu mogli da je operišu jer je imala kokain u krvi, ne znam šta onda da ti kažem - kazao je Stefan u kameru, a kome je slao video poruku nije poznato.

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

Ove njegove optužbe zgrozile su javnost, s obzirom da Stefan na sve načine pokušava da se opere od skandala, a ubrzo je stigao i Natašin odgovor na brojne optužbe. Naime, pretučena starleta objavila je novi stori, pa objasnila Kariću kako stoje stvari:

- Inače, to ćeš morati da dokažeš na sudu. Pa, sve i da je bilo toga što kažeš, svi znamo kako se zakazuju operacije, nemaju odmah, doktori imaju raspored, a meni nije raspored stomak, da je moralo za odmah - napisala je Šavija.

Republika

Foto: instagram.com/natasa.savija

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading