KARIĆ NAPUSTIO SRBIJU U JEKU SKANDALA: Dok Šavija čeka PRAVDU, otkrivamo gde se Stefan nalazi, OVE scene će vas ŠOKIRATI!

Autor:

Zabava

30.06.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić napustio Srbiju, pa otkrio gde se sada nalazi!

KARIĆ NAPUSTIO SRBIJU U JEKU SKANDALA: Dok Šavija čeka PRAVDU, otkrivamo gde se Stefan nalazi, OVE scene će vas ŠOKIRATI!

Foto: RTV Pink, S. Kojić/pixabay, Informer TV

Starleta Nataša Šavija i dalje se oporavlja od žestokih povreda, koje joj je, kako je istakla u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi, brutalno naneo bivši učesnik rijalitija Stefan Karić. Nju čeka još jedna operacija koja će, kako kaže, biti već sutra, a nakon toga joj sledi oporavak.

Međutim, dok se čeka odluka suda o Karićevoj kazni, on je odlučio da vrele letnje dane provede daleko od Srbije. 

Foto: ST/Nemanja Pančić, Pink.rs, Instagram.com, ATA Images/Antonio Ahel

Stefan Karić i Nataša Šavija

 

Na novom Instagram profilu, koji pravi po ko zna koji put, Stefan je objavio snimak kako je izgledao put do primorja. On je objavio snimak iz kola kako putuje, a nakon što je stigao, krenule su i fotke sa plaže. 

 

Karić je definitivno odlučio da nabaci boju i dotera se za suđenje sa starletom, koju je, po njegovom priznanju, krvnički ošamario.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading