MILICU TODOROVIĆ PROGANJA OŽENJENI KOŠARKAŠ: Spreman da ostavi ženu i dvoje dece zbog nje, prepiske sve dokazuju!

Autor:

Zabava

28.06.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Todorović spremna sve da obelodani, ne želi tajnu aferu sa oženjenim muškarcem!

MILICU TODOROVIĆ PROGANJA OŽENJENI KOŠARKAŠ: Spreman da ostavi ženu i dvoje dece zbog nje, prepiske sve dokazuju!

Foto: ATA Images

Pevačicu Milicu Todorović već duže vreme proganja oženjeni, bivši košarkaš, koji ima suprugu i dvoje dece. Kako Star saznaje, on je pevačici prvo delio komplimente preko Instagrama, a onda nabavio njen broj i krenuo da joj piše svakodnevno.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

 

- Milica se možda dva puta zahvalila, kada ju je pohvalio preko društvenih mreža i to je to, a onda je shvatila nameru, jer joj je pisao svakodnevno. Inače, Milica zna o kome je reč, jer je baš poznat, pa zna da ima ženu i dvoje dece, bila je u šoku šta joj piše i nije odgovarala. Pitala ga je zašto joj piše, a on joj je rekao da bi ostavio ženu, samo kada bi znao da bi ona bila sa njim, tada ga je blokirala - priča za Star izvor blizak pevačici.

Republika

Foto: Republika

 

- On je stariji od Milice 15 godina, ali to što ga je blokirala njemu nije značilo ništa, jer joj je odmah pisao sa drugog broja. Milica nije znala šta da radi, pa mu je rekla da prestane da joj piše ili će sve objaviti u medijima, zbog čega se on uplašio. Bila je iznenađena, jer je čula da je veran muž i nije mogla da veruje, čovek ima dobru reputaciju u javnosti, ali eto... - objašnjava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading