MILICA PAVLOVIĆ MATIRALA DŽEHVU: Pevačica uživo na Pinku progovorila o DRAMI, zapušila joj usta!

Autor:

Zabava

27.06.2023

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović progovorila o drami sa Teodorom Džehverović!

MILICA PAVLOVIĆ MATIRALA DŽEHVU: Pevačica uživo na Pinku progovorila o DRAMI, zapušila joj usta!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Pevačica Milica Pavlović večerašnja je gošča u emisiji ,,Amidži šou", a odmah na početku voditelj Ognjen Amidžić upitao je oko drame sa koleginicom Teodorom Džehverović

Naime, Milica se našla na udaru mlade Džehve, a u sve je umešala i pevača Albina. Sada je Milica prokomentarisala čitavu dramu. 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Milica Pavlović

 

- Iskreno, što se mene tiče, nije bilo frke, niti će biti. Ja negde, od samog njenog početka sam bila okej, ali u momentu kada ja, novinar sa ove televizije priča o meni ružne stvari, pa kad krene da postavlja pitanje... Ti u samom startu, nisi ti od juče, možeš da odgovoriš drugačije... Mislim da zaista se nije snašla, dala je neku nesmotrenu izjavu, ali sve okej mislim o njoj - ispričala je Milica u emisiji. 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Milica Pavlović Amig show

 

- Nešto o Albinu, hoće da ga brani, ali nema od čega da ga brani. On i ja smo pregovarali, ali u tom trenutku kada nije bio poznat širokom auditorijumu, ja sam odlučila da mu dam na značaju i ta pesma živi, jer smo nas dvoje uneli prelepu energiju i to je bitnije, od svega sada što se dešava - dodala je Milica. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading