LUDOPEROVANJE: Šavija pokazala modrice, a dobila OSUDE! Gde smo to, kao društvo, otišli?!

Autor: Ludo Pero

Zabava

27.06.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvek govorim ono što mislim. Mnogo puta sam se zbog svog dugačkog jezika i opekao. Pravičan i realan. Zato će ova kolumna biti moje realno razmišljanje o aktuelnim temama iz života poznatih - Ludo Pero

LUDOPEROVANJE: Šavija pokazala modrice, a dobila OSUDE! Gde smo to, kao društvo, otišli?!

Foto: Milan Kostić / P.Divac/N.Pančić

Danima slušam, gledam, čitam o nasilju nad ženama! I stalno mi se mota po glavi gde svi mi grešimo?!

Konkretan primer mi je ovih dana starleta Nataša Šavija! Jasno i glasno je pokazala povrede, prolazi kroz pakao. Čeka je još mnogo operacija da bi se vratila u normalan (ako se uopšte i vrati) život, ali kako? Malo ljudi ju je podržalo, ali zato je veći deo osuđuje.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Natađa Šavija pokazala povrede

 

Zbog čega? Ne pitam se samo ja, već mnogi normalni ljudi. Zar je nemoralno pričati o nasilju koje si pretrpela? Jeste jer živimo u vremenu gde se trudimo da budemo in i fensi. A kada se dogodi nešto što nije normalno, a znamo da bi trebalo oštro da osudimo, ćutimo!

Nije bolje prošla ni supruga Slobe RadanovićaJelena Radanović. Nju je nasilnički  pretukao bivši muž, i to pred najstarijim sinom. Naravno, sudeći po komentarima, i ona je bila kriva.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Jelenu Radanović je pretukao bivši muž pred najstarijim sinom

 

Ne gledam ni po babu ni po stričevima, već isključivo realno. Koliko žena je ovog vikenda pretrpelo nasilje od partnera, ali ćute! Nemaju gde, šta će s decom, kako će ih prehraniti i odgajati ako ostave zlikovca koji ih godinama maltretira i kažnjava njima znanim metodama!


Da li razmišljamo da će na njihovom mestu sutra možda biti naša sestra,
prijateljica... Da li ćemo i tada okrenuti glavu? Možemo li jednom za sva vremena, kad napišemo i kažemo STOP NASILJU NAD ŽENAMA, svim silama da se potrudimo da nijedna žena više ne pretrpi bilo kakav vid nasilja? Možemo li?

Ludo Pero

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Goca

27.06.2023 22:25

Bravo za kolumnu,iskreno i ocekivala sam da vase ostro pero "proradi"vec...

Goran

28.06.2023 00:27

Bravo Marko!

Marija

29.06.2023 18:20

Svaka zena na poviseno slovo treba da napusti toga kose tako oglasio, nazalost poslije nastupa rijec, recenica pa samar, poslije je sve teze👎