ŠTA SE ZAISTA DEŠAVALO NAKON NASTUPA EME RADUJKO: Osvanuli novi snimci, evo kako je pevačica podnela stravičan linč!

Autor:

Zabava

27.06.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emi Radujko upućena je salva uvreda i psovki, a ovi snimci dokazuju sve!

ŠTA SE ZAISTA DEŠAVALO NAKON NASTUPA EME RADUJKO: Osvanuli novi snimci, evo kako je pevačica podnela stravičan linč!

Foto: M.P./ATAImages

Ema Radujko

Devetnaestogodišnja pevačica Ema Radujko izviždana je od strane publike, tokom poslednjeg večeri Belgrade Music Week festivala, kada je u delu svog nastupa podržala pripadnike LGBTQ+ populacije obukavši scenski kostim u bojama duge, koje su obasjale više od 30.000 ljudi i sa džinovskih LED ekrana.

Emu je deo publike gađao i vređao, neprimereno protestovo zbog njene podrške gej populaciji, a nakon što se verbalno "obračunala" s neistomišljenicima, smogla je snage da nastavi nastup kao da se ništa nije desilo.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen, Ata images

 

Sada se na Jutjub platformi pojavio snimak na kom se mogu videti nevaspitani klinci i klinceze, koji su dali sebi za pravo i gađali Emu. Pored toga, bilo je mnoštvo poruka koje su joj pisali na telefonim poput ,,Nečija ćerka" ili ,,Idi kući".

Na društvenim mrežama su pljuštali komentari, a mnogi su se pitali kako se zaista Ema osećala nakon nastupa i da li je zaplakala van "kamera", s obzirom da ima samo 19 godina, pa je njena menadžerka Sandra objasnila da se Ema vrlo zrelo nosi sa ogromnim hejtom.

Republika

Foto: M.P./ATAImages

 

Iako se nije odmah oglasila, Ema je tokom jučerašnjeg dana objavila snimak na svom Instagram profilu, pa otkrila šta se zapravo dešavalo nakon njenog nastupa i šta je uradila, kada je sišla sa velike scene.

Naime, ona je uživala sa svojim društvom i podrškom koja je bila uz nju više nego ikad, a nije prestajala da đuska, čak i dok je pljuštala kiša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading