DANIJELA DIMITROVSKA PREŽIVELA NASILJE, PA PROGOVORILA O SVEMU: Otkrila sve o razgovoru sa terapeutom, pa iznela detalje o RAZVODU sa Amidžićem!

Autor:

Zabava

24.06.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijela Dimitrovska za Republiku progovorila o nasilju koje je proživela, ali i razvodu od voditelja Ognjena Amidžića.

DANIJELA DIMITROVSKA PREŽIVELA NASILJE, PA PROGOVORILA O SVEMU: Otkrila sve o razgovoru sa terapeutom, pa iznela detalje o RAZVODU sa Amidžićem!

Foto: ATA Images

Manekenka Danijela Dimitrovska pojavila se na promociji albuma pevačice Sare Jo ,,Bez kontrole", tom prilikom pred našim kamerama je otvorila dušu o najnovijim dešavanjima u njenom životu. 

 

 

Odmah na početku smo je upitali da nam otkrije tajnu njene prirodne lepote, budući da važi za jednu od najpoželjnijih prirodnih lepotica sa javne scene.

Foto: Ata images

Sara Jo i Danijela Dimitrovska

 

- Ima malih tajni, u skladu sa godinama, kada ste mladi, treba da održavate prirodnu lepotu, sada ulazim u zrele godine, kada imam doktora koji sve to održava sa merom - govori Danijela za Republiku. 

Potom je Danijela prokomentarisala i da blokira sve ljude koji joj ostavljaju loše komentare, koji su zlobne naravi, budući da ona širi samo pozitivnu energiju i savete za svaku pripadnicu nežnijeg pola:

- Pozitivni su komentar, zaista imam pozitivne komentare, jako malo negativnih, i odmah da kažem, blokiram ih, na mom profilu ne može, ko ima frustracije, neka leče to kod stručnih lica - dodaje Danijela. 

Foto: Ata images

Danijela Dimitrovska

 

No, gde su loši komentari, tu je i nasilje na internetu. Danijela otkriva da se sa nasilje preko društvenih mreža susrela još davnih dana, pa ističe kako se izborila sa tim periodom, te da je danas ne pogađaju takve stvari:

- Susrela sam se i prevazišla, od 14. godine sam u medijima, i na nacionalnoj osnovi, i fizički izgled. Naučila sam da razumem te ljude, stvarno mi je žao, jer tim ljudima treba vrsta pomoći neka, pričom sa roditeljima rešavamo to, oni su stariji i iskusniji, ja sam zaista tu bila dosta bila privržena, i danas je tako, i trudim se i da sa detetom gradim takav odnos, roditelji su najiskreniji prijatelji. 

U nastavku razgovora Danijela priča i da je odlazila kod psihologa, te da i danas ima terapeutkinju, koja joj je na brzom biranju na telefonu:

Foto: Ata images

Danijela Dimitrovska

 

- Ja kod psihologa idem od početka svoje karijere, imam svoju teraperitkinju, morate da imate jednu neutralnu osobu, koja će da bude tu, i najmračnije momente da joj kažete, bez osude, ali da te vrati na pravi put - ističe Danijela za Republiku. 

Nakon razvoda od voditelja Ognjena Amidžića, Danijela je istakla sada koliko joj je teško bilo da donese odluku da stavi tačku na brak:

Foto: E-stock

Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić razvod

 

- Teško je to, u tom momentu shvatate da se rastajete od jednog dela svog života, svako ko vam dođe u život, je deo vas, prolaznik na ulici, u tom trenutku sam shvatila da sam se rastajala od neke sebe, koju sam prevazišla, ali kada shvatite da je to prevaziđen deo, onda se radujete onom što dolazi - priča Danijela o razvodu za Republiku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading