SLOBINA ŽENA NAPUSTILA HITNO SRBIJU NAKON ŠTO JE BIVŠI MUŽ PRETUKAO: Jelena se oglasila sa NOVE LOKACIJE, a on je sve vreme pored nje!

Autor:

Zabava

24.06.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Radanović napustila Srbiju nakon dramatične situacije.

SLOBINA ŽENA NAPUSTILA HITNO SRBIJU NAKON ŠTO JE BIVŠI MUŽ PRETUKAO: Jelena se oglasila sa NOVE LOKACIJE, a on je sve vreme pored nje!

Foto: Ata images

Sloba i Jelena

Jelena Radanović, supruga pevača Slobe Radanovića odlučila je da napusti Srbiju. Nakon što je preživela veliku dramu sa bivšim suprugom, koji su je fizički maltretirao, čemu svedoči i snimak do kog je došao portal Republika, ona je donela odluku da napusti Srbiju. 

Naime, na Instagram profilu objavila je snimak iz Crne Gore, gde je otišla sa Slobom, kako bi se opustila u sunčanim danima. 

Foto: Instagram.com

Jelena Radanović i Sloba Radanović

 

Ona je objavila snimak iz Podgorice sa Slobom, kako uživaju kraj reke i opuštaju se u toplim danima. Sloba je, kako smo saznali, nakon skandala koji je izbio sa Jeleninim bivšim suprugom, unajmio privatno obezbeđenje, kako bi njegova porodica bila sigurna u svakom trenutku. 

 

Jelena se lagano oporavlja od traume koju je proživela, a u tim danima porodica, prijatelji, ali i njeni naslednici joj pružaju veliku utehu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading